woensdag 7 maart 2018

Lifestyle - VIP Huishoudbeurs 2018Het is een traditie geworden dat wij een dag ons bevinden op de huishoudbeurs en sinds 2017 doen wij dat VIP! Samen met onze moeder gaan wij dan lekker rondstruinen en genoeg leuke dingen shoppen. Het even terug kunnen trekken vind ik absoluut een grote pluspunt aan een VIP arrangement want op een gegeven moment ben je de drukte echt wel even zat. Vergeet natuurlijk ook niet de bomvolle tassen die je onderweg scoort ( Huishoudbeurstas/Negenmaandenbeurstas ). Tegenwoordig zitten er in deze tassen fullsize producten waardoor je echt wel wat te tillen hebt.


Wat houdt een VIP arrangement in op de Huishoudbeurs

- VIP Lounge opent om 10:00 ( uur voordat de beurs geopend word )
- Gehele dag gebruik maken van de VIP lounge
- Gratis koffie/thee met een muffin
- Gratis luxe broodje met jus d'orange/aardbeiensap
- Gratis extra drankje ( Fris/Koffie/Thee/Wijn )
- Gratis massage of gezichtsbehandeling
- Gratis healthy advies 
- Gratis garderobe inclusief het stallen van je aankopen
- Goodybagg gevuld met een hoop leuke spullenJe komt bij een aparte ingang naar binnen waar je netjes wacht tot het 10 uur is. Je E-Ticket wordt gescand en je kreeg dit jaar een goud gekleurd bandje om vanwege het thema. Vervolgens ontvang je 4 kleuren muntjes waarmee je iets kunt halen.

*Roze muntje is voor de koffie/thee met een muffin
*Paarse muntje is voor een extra drankje
*Groene muntje is voor de lunch
*Zilveren muntje is voor de goodybagg

Deze worden in een klein zakje aan je gegeven en stop ze daarna ook goed weg want het is toch zonde als je ze verliest. Van te voren of op de beurs zelf kun je je massage of gezichtsbehandeling in plannen en deze is in de zaal naast de VIP lounge. Het uur voordat je de beurs op mag geniet je lekker van je bakkie koffie/thee en je chocolade/vanille muffin. Ik ben zelf direct gaan kijken waar de Blond Amsterdam stand stond omdat ze daar 50% korting hadden en ik een absolute fan ben. Zelfs hier terwijl je rustig naar binnen kan staan er mensen voor 11 uur al voor de deur te dringen maar je kunt heerlijk op je gemak de beurs op.

Na de Blond Amsterdam stand en de foodhall was het al iets over twaalf en besloten wij weer terug te wandelen naar de VIP lounge voor de lunch. Op dat moment was het aardig druk en dat is wel een negatief puntje aan de VIP waar ze misschien eens naar moeten kijken. Het zal bomvol met vrouwen die heerlijk aan het genieten waren van een broodje maar er was niet plek voor iedereen. Ik ben van mening als je bij het kopen van je VIP arrangement je dag aangeeft dat hier veel meer overzicht over is. Toch hadden we snel een plekje bemachtigd en konden we genieten van een luxe broodje. Dit zijn de broodjes die je bij La Place ook kunt krijgen met roomkaas/tonijn/grillworst etc. met een glas sap.


Op dat moment hebben wij ook onze aankopen in de garderobe afgegeven zodat we weer met lege handen de beurs op konden. Vervolgens zijn we verder gaan shoppen en hebben we bij een na laatste hal een swirl gekocht om deze in de VIP lounge op te eten en direct een drankje te drinken. Eventjes de voeten rust geven en lekker babbelen met elkaar. Daarna hebben we de laatste hal bezocht en zijn we terug gegaan naar de VIP lounge om onze spullen uit de garderobe te halen en onze goodybagg op te halen. De goodybagg was dit jaar een toilettas of koeltasje daar zijn we nog niet overuit gevuld met allemaal goodies. Een hele hoop producten van Therme, flesje Heineken 0.0%, Vogue deodorant etc.

Met een lach op onze gezicht verlieten wij de huishoudbeurs en hadden we er mede dankzij het VIP arrangement een super leuke dag. Volgend jaar gaan wij zeker weer VIP!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.