donderdag 15 maart 2018

Personal - Blond Amsterdam Huishoudbeurs 2018 specials


Mijn omgeving weet dit zeker maar jullie inmiddels ook wel maar ik ben een klein beetje boel gek op het Blond Amsterdam servies. Voornamelijk spaar ik de Efteling serie en de "leuke" dingen erom heen die echt bij mij passen en zo waren dat ook de Huishoudbeurs 2018 specials. Een gekkenhuis om het te bemachtigen maar ik ben zo blij dat ik mijn setje compleet heb. Als goed is komt de lijn ook tijdelijk op de website maar hier is nog geen zekerheid over gegeven.

Dit merk je ook vaak bij bepaalde lijnen van Blond Amsterdam dat ze zo geliefd zijn dat je ze gemakkelijk kunt verkopen met soms zelfs meerprijs. Helaas mijn Huishoudbeurs 2018 specials gaan niet verkocht worden néé ik heb ze bewust gekocht om zelfs in gebruik te nemen. Het klinkt misschien heel stom maar toch vind ik het aan de ene kant ook zonde maar het is servies en dat hoort gebruikt te worden. Oké op mijn Efteling Blond Amsterdam na want dat staat echt mooi te shinen in mijn keukenkastje. Ik heb al eerder geschreven je houdt van Blond Amsterdam of je vindt het gewoon in één woord verschrikkelijk! Blond Amsterdam heeft heel veel lijnen die ook wat rustiger kunnen zijn maar ook echt het typische Blond Amsterdam zoals dit servies.


Op de huishoudbeurs 2018 kon je het volgende kopen van de specials:

- Blond Amsterdam Huishoudbeurs 2018 special koffiekopje ( 2 soorten )
- Blond Amsterdam Huishoudbeurs 2018 special gebaksbordje ( 2 soorten )
- Blond Amsterdam Huishoudbeurs 2018 special shopper

In totaal kocht ik 4 koffiekopjes van elk soort twee, 8 gebaksbordjes van elke soort 4 en één shopper. Mijn gebaksbordjes waren nodig toe aan vervanging vandaar dat ik er direct 8 heb gekocht. Ze zijn super vrolijk en gezellig tijdens een feestje om daar je gebak op te serveren. In totaal was ik € 48,- kwijt voor het servies ( €4,- per kopje/bordje ) en € 3,- voor de shopper. En dit alles was normaal gesproken wel iets duurder dus weet niet of ze deze prijzen ook gaan hanteren als het online komt. Verklaar me voor gek maar ik heb het er voor over en zo heeft iedereen iets toch!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.