vrijdag 9 maart 2018

Personal - Vier dingen die je misschien nog niet wist over ons!


Vandaag even een wat luchtiger artikel want ik heb bijna een weekje vakantie! Me ouders, zus, pieter en Kian gaan al eerder richting CenterParcs maar ik heb nog even een werkdag te gaan. Wij merken dat de persoonlijke artikels graag gelezen worden en daarom proberen wij ons daar ook iets meer in te verdiepen. Als er een bepaald onderwerp is waar je iets over wilt lezen laat het dan ook vooral weten. Zoals bekend bij jullie is Amanda mijn zus en nadat ik een tijd alleen blogde is zij er uiteindelijk bij gekomen en dat is toch alleen maar gezellig. Vandaar vandaag even vier dingen over ons die jij zeer waarschijnlijk nog niet wist maar na dit artikel wel.

1. Wij hebben maar een aantal keren echt ruzie gehad in ons leven

Ja wij waren eigenlijk over het algemeen best goeie zussen voor elkaar en ik durf dit wel te zeggen als er dan ruzie was kwam dat echt wel door mij. Ik ben absoluut geen makkelijk zusje en heb het me zus ook soms echt wel zuur gemaakt maar néé nooit echt heftige ruzies onderling. Ja ben wel eens met een haarbostel achter de aan wezen rennen of als zij zich dan opsloot in de toilet wou ik hem open maken met een broodmes. Ja vervelend rot kind was ik haha maar eigenlijk zie ik mijn zus als een vriendin en we delen hoe ouder we worden steeds meer met elkaar.


2. Wij hebben beide op dezelfde basisschool en middelbare school gezeten

Oké basisschool spreekt misschien wel voor zich maar middelbare school vooral in Amsterdam had zeker kunnen verschillen. Zelf heb ik een super leuke tijd gehad op de bassischool maar mijn zus daarin tegen niet aangezien zij gepest werd. Ik heb het natuurlijk allemaal wel meegekregen maar wat had ik graag die meiden op hun nummer gezet. Vervolgens moest ik een school kiezen en besloot ik naar dezelfde middelbare school te gaan. Dit vond ik toch een iets groter ding dan de bassischool want mijn zus zat in het vierde jaar en ik was een brugsmurf. Ja dan ben je toch snel het zusje van en wat je ook deed kwam dan wel bij je zus terecht en dat wil je toch niet haha. Maar na één jaar ging zij verder studeren en kon ik lekker mijn gang gaan op de middelbare school.

3. Wij zijn absoluut water en vuur qua persoonlijkheid

Ja mijn zus en ik zijn absoluut tegenpolen wat betreft onze persoonlijkheden. Mijn zus is altijd het rustige en lieve kind geweest en ik was het kind dat alles wilde ontdekken, grote mond had en daardoor genoeg fouten heb gemaakt. Tuurlijk kun je van fouten leren maar mijne waren soms redelijk aan de extreme kant. Ik denk dat het voor mijn ouders niet geheel als shock aankwam wat ik allemaal uitspookte maar deels ook wel weer omdat mijn zus het nooit had gedaan. Ik durf ook wel te zeggen dat ik eigenlijk alles voor twee heb uitgespookt! Ik ben absoluut niet trots op bepaalde dingen die ik heb gedaan maar ben er zeker een beter mens door geworden uiteindelijk. Ondanks dat onze persoonlijkheden zo uit elkaar liggen werkt het wel juist goed voor de juiste balans.


4. Mijn zus is een moederskindje en ik een papa's kindje

Ja en dit is nog steeds vrij duidelijk te zien! Ik heb absoluut niks tegen mijn moeder en mijn zus niet tegen mijn vader maar dit is bij ons zo verdeeld. Ik kreeg en krijg gewoon veel voor elkaar bij mijn vader en we hoeven elkaar maar aan te kijken en we snappen wat we bedoelen. Het is een bepaalde chemie tussen ons twee waar je niet zo gemakkelijk tussen komt. Zo maakte wij mijn zus ook regelmatig gek toen wij nog thuis woonde en af en toe gebeurd dat ook zeker nog wel. Maar het belangrijkste is dat we van elkaar houden en dat doen we zeker!

Direct maar een paar oude foto's erbij geplakt!

Liefs Amanda en Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.