zaterdag 31 maart 2018

Restaurant Review - Wok van ZeelandOnze ouders waren 11 maart 30 jaar getrouwd en zij namen ons mee uiteten naar de Wok van Zeeland. Vroeger gingen we best regelmatig naar een wokrestaurant maar tegenwoordig is dat toch wel een stuk minder en waarom durf ik je niet te zeggen. Elke keer als wij in een wokrestaurant komen zeggen we weer het zelfde waarom doen we dit niet vaker? Na wat gegoogle was mijn moeder op dit wokrestaurant terecht gekomen en we vonden het spannend. Het uiterlijk zou moeten lijken op een wegrestaurant en dit zou niet bepaald aantrekkelijk overkomen. Van binnen zou je direct in een andere wereld komen dus we waren erg benieuwd.

Wat betreft de looks van een wegrestaurant dat bevestig ik helemaal! Als ik hier langs was gereden op zoek naar een restaurant zou ik het zeer zeker voorbij rijden en dat is zo jammer want van binnen is het top! Er hangt in de hal wel een aparte rioollucht maar hier merk je niets van in het restaurant zelf zodra je door de deur gaat. In het halletje is er een televisie met een kinderprogramma erop en een spelcomputer met een vechtspelletje. Prima om even de kinderen neer te zetten als ze klaar met eten zijn.

Er is een breed assortiment van voor, hoofd en nagerechten. Zo kun je zelfs kangaroovlees laten grillen op de plaat en dat geeft het toch net een extraatje. Het grill en wok buffet is net zoals bij andere wokrestaurants en toont misschien in eerste instantie klein maar er is echt keuze genoeg. Bij het warm/koud buffet vind je ruime schalen met rijst/nasi/bami en zelf ben ik daar geen liefhebber van maar ik hoorde dat het echt net als bij een chinees smaakte. Verder had je de keuze uit carpaccio, zalmsalade, saté, loempia, frietjes, kipnuggets en nog veel meer. Je buikje eet je gemakkelijk goed vol als het niet zelfs TE vol is.


Maar vergeet absoluut de toetjes niet want dit is ook echt super geregeld. Een gehele vitrine vol met soesjes, spekkoek, eclairs, mini tompouce, brownies en ga zo nog maar even door. Is dit nog niet genoeg ga dan nog even langs alle bakken met ijs of de chocoladefondue om het af te sluiten met een goede dot slagroom.

Prijzen Wok van Zeeland

Maandag t/m vrijdag € 21,50
Zaterdag en zondag € 23,00

Kinderen tot 3 jaar € 5,50
Kinderen van 4 t/m 10 jaar € 11,50
Kinderen van 11 t/m 12 jaar € 16,00

( Prijzen zijn exclusief drinken )

Wij hebben absoluut een heerlijke avond gehad en kwamen ongeveer uit op een €30,- per persoon met drankjes erbij dus dat valt allemaal ook wel mee. Hiermee moet je rekening houden dat bijna iedereen 3 drankjes heeft gehad. In Zwaag heb je het broertje/zusje van de Wok van Zeeland namelijk de Wok van Pejo. Zelf wou ik hier al een tijd heen maar dat kwam er steeds niet van maar nu we Zeeland hebben geproefd wil ik daar zeker ook eens langs gaan. Een aanrader dus als je verblijft op CenterParcs Port Zélande of gewoon in de buurt bent.

Rijksweg 6
4307 LG Oosterland

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.