maandag 2 april 2018

Beauty - Hotstone massage Beautycenter aan Zee

Zelf zijn wij beide geen dames die regelmatig met ons laten tutten bij een schoonheidssalon laat staan een massage nemen. Toch ben ik echt weg van een hot stone massage zo nu en dan maar doe het eigenlijk veel te weinig. Nu we richting Port Zélande gingen herinnerde ik mezelf aan mijn eerste keer een hotstone massage die ik vijf jaar geleden heb gekregen bij Beautycenter aan Zee. Ik moest toch echt wel weer op herhaling vond ik van mezelf en kon het ook wel even gebruiken.


Bij de receptie van CenterParcs boekte ik mijn 25 minuten durende hotstone massage voor €37,-. je kon ook voor een uur gaan maar dan werd de prijs €72,- en dat vind ik gewoon veel te gek voor een massage. Om 15:00 had ik op donderdagmiddag mijn afspraak staan en liep ik in de Market Dome naar boven om naar Beautycenter aan Zee te gaan. Ik was net even te vroeg dus mocht nog even wachten op de loungebank om daarna naar binnen geroepen te worden voor de massage. Tijdens mijn 25 minuten durende hotstone massage werd alleen mijn rug gemasseerd. Bij de langere versie worden de benen ook meegenomen maar daar ben ik toch niet zo fan van dus helemaal niet erg. De masseuse vraagt of je jouw shirt/bh uit wilt doen om daarna plaats te nemen op de massagestoel. Tijdens het uitkleden is de masseuse uit de kamer zodat je rustig je gang kunt gaan. Na een aantal minuten controleert ze voorzichtig of je klaar bent en gaat dan beginnen.

Ze vroeg mij of ik al bekend was met de hotstone massage en die eerste aanraking met de hete stenen is altijd even wennen maar dat gevoel vind ik heerlijk. Als je niet tegen een warme douche kan raad ik een hotstone massage absoluut af want je moet wel tegen een beetje hitte op je lichaam kunnen. Een hotstone massage voelt echt wel anders dan een gewone rug massage en zie ik ook meer als een ontspanningsmassage dan echt het losmaken van je spieren. Die 25 minuten vliegen altijd zo om want je raakt echt in een heerlijk roesje waar je niet uit wilt. Vlak voor het einde worden er nog een aantal stenen even op je rug gelegd met een handdoek eroverheen. Ten slotte worden de stenen weg gehaald en de overige olie van je lichaam afgehaald met een handdoek. Op je gemak mag je je omkleden en zit het ontspannings halfuurtje er alweer op. Ideaal is dat je van te voren al hebt betaald dus na de massage loop je direct lekker naar je huisje.

Ik wil dit toch echt wel vaker gaan doen gewoon even een momentje voor mezelf nemen want die rust om je heen is heerlijk. Even weg van de buitenwereld dus ook van je telefoon! Ben je nou in de buurt van CenterParcs Port Zélande of verblijf je er toevallig neem even een kijkje bij Beautycenter aan Zee. Voor meer informatie kijk ook even op de website: www.beautycenteraanzee.nl

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.