vrijdag 6 april 2018

Personal - 5 momenten die ik koester als moeder


Knuffelen 

Samen met Kian lekker knuffelen in bed, als hij dan in het weekend of op mijn vrije dag nog even komt liggen in ons bed. Dat moment is zo fijn en dan is hij even nog klein. Als afsluiting dan nog even stoeien met elkaar...

Eerlijkheid

Wat is het toch fijn dat je kind eerlijk is en oprecht. Oke soms te eerlijk en confronterend maar meestal zijn de complimenten of lieve woorden zo fijn. Deze momenten geniet ik altijd zo van en ben ik zo trotst hoe wij meneer is.

Vader en zoon

Dat papa en zoon zo lekker samen kunnen spelen en papa in zijn spel mee gaat.

De band met zijn opa en oma(mijn ouders)

Die band met mijn ouders is iets wat ik zo bijzonder vind en zo van kan genieten. En ook trots dat ik daar van kan genieten, hopen dat dit nog jaren mag duren. Kian is gek op zijn opa en oma en mist ze dan ook elke keer weer als hij ze al 1 dag niet ziet. Krijg Kian ook nooit meteen mee naar huis.

Groeien

Ondanks dat de tijd vliegt, koester ik elke stap die kian zet. Van sociale emotionele groei tot de wijsneus die hij is. Hij word groter, wijzer en soms staan we verbaasd over zijn ontwikkeling. Trots op de dingen die hij doet of juist even niet wil. Elk moment is een moment om bij stil te staan.

XxX
Amanda

Welke momenten koester jij met je kind(eren)?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.