zondag 8 april 2018

Restaurant Review - Cafe Restaurant Marktcafé Middelburg

Tijdens ons weekje CenterParcs Port Zélande hebben wij ook een dagje gewinkeld in Middelburg. Bij zo'n gezellig winkeldagje hoort natuurlijk een hapje en een drankje en zo belande wij bij Marktcafé Middelburg. We hadden een heerlijk dagje uitgekozen en zelfs de terrassen zaten goed vol en dan kijk je toch waar het dan het drukste is. Het windje was wel vrij aan de sterke kant dus besloten wij lekker om binnen te gaan lunchen. Heel hartelijk werden wij begroet en wij namen onze plaats in. Waarschijnlijk door het mooie weer hadden ze iets minder personeel lopen waardoor ze echt de benen uit hun lijf renden maar ze gaven netjes aan dat ze er elk moment aan kwamen. We hebben echt niet lang hoeven wachten en bestelden wij ons drankje bij de spontane jongeman. 
Marktcafé Middelburg is dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00 en zelfs op de marktdag vanaf 7:30. Zoals de naam ook al doet vermoeden is dit café gelegen aan het marktplein waar je het stadhuis in zicht hebt staan. Van een heerlijk ontbijt tot een lekkere lunch maar vergeet absoluut de dinerkaart niet. Martkcafé Middelburg is van alle markten thuis dus zelfs voor de kleintjes onder ons prima! Er was voor de lunch echt een brede keuze uit van alles en nog wat van een tosti, 12 uurtje, pizza of een hamburger. Dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment. Zelf ben ik altijd wel nieuwsgierig naar de hamburger in een restaurant/café/brasserie en besloot daar ook voor te gaan. Helaas missen daar de foto's van maar Amanda heeft van haar heerlijke broodje pulled pork wel nog een foto kunnen maken. Het zag er allemaal stuk voor stuk heerlijk uit en ja de smaak was ook echt top! Personeel absoluut niet opdringerig wat je soms nog wel eens tegenkomt néé we voelden ons echt thuis en dat is een goed teken voor marktcafé Middelburg. 


Wat natuurlijk ook altijd belangrijk is prijs/kwaliteit verhouding en voor dit krijgen ze zeker een dikke 8. Goed betaalbaar en smakelijk gegeten dus absoluut een aanrader als je in de buurt bent. Het interieur heeft een industriële uitstraling met echt een kroeg gevoel maar met een luxe twist. Wij zaten op een verhoogd gedeelte maar ook voor ouderen die slecht te been zijn, heb je genoeg mogelijkheden om lekker plaats te nemen. Zeker de moeite om eens een hapje te gaan eten of gewoon een drankje te doen als je in de buurt bent.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.