woensdag 4 april 2018

Restaurant Review - Fuego & Nonna Port Zélande


Als wij een week naar CenterParcs gaan reserveren wij toch wel altijd een avond in het grillrestaurant Fuego en pizza/pasta restaurant Nonna. Deze laatste doen we pas sinds een aantal jaar omdat ik absoluut geen groot liefhebber ben van pizza of pasta maar er opzich genoeg keuze is. Voor de afwisseling van zo'n week is het ook zeker een aanrader. Het grillrestaurant staat absoluut op nummer 1 bij mij omdat ze daar gewoon zo veel lekkers op de menukaart hebben staan.

Grillrestaurant Fuego

Laten we dan maar ook direct beginnen met mijn favoriete restaurant op CenterParcs. Deze verschilt nog wel eens op parken omdat sommige het vernieuwde concept hebben en daar ben ik niet zo fan van. De keuze op de menukaart is dan een stuk minder dan het "oude" grillrestaurant concept. Op CenterParcs Port Zélande hadden ze de "oude" kaart nog met wel een nieuw jasje.

Mijn voorafje is altijd Carpaccio maar je kunt ook nacho's met zijn tweetjes eten of lekker brood met smeersels. Dit jaar ben ik niet voor de zelf samengestelde hamburger gegaan maar een heerlijk biefstukje. Tijdens het samenstellen van je hamburger kun je echt van alles kiezen van het broodje tot het vlees en vervolgens nog de topping en sausjes. Keuze genoeg ook voor de vegetariërs onder ons. Ik had deze week al een hamburger gegeten dus besloot daarom eens voor een biefstukje te gaan en dat was echt een hele goede keuze! Super goed medium gebakken en goed gekruid met een lekker pepersausje! Zo'n maaltijd maak je natuurlijk af met een lekker toetje en wij kozen bijna allemaal massaal voor de chocolade lavacake en die raad ik ook zeker aan!! Kian werd overigens ook nog super leuk meegenomen door een dame van de bediening om zijn eigen toetje op te halen. Super goede service en wij hebben echt heerlijk gegeten.

Pizza/Pasta restaurant Nonna

Tijdens ons verblijf op CenterParcs de Huttenheugte kregen wij aan tafel het verhaal van Nonna te horen en dat was super tof je werd helemaal in de wereld meegenomen. Ook werd Kian één van de Mario's die hun eigen pizza mochten maken en dat was echt een top service. Zelf weet ik niet of dit op meerdere parken ook zo gaat want wij hadden dit nog nooit eerder meegemaakt. In CenterParcs Port Zélande kwam er wel een Nonna aan tafel maar het was denk ik te druk voor de Mario's.

Vooraf word er een pot met soepstengels op tafel gezet die je gewoon kunt pakken terwijl je door de menukaart bladert. Hier nam ik ook heel verrassend weer de carpaccio maar moeders nam een soepje en voor kinderen hebben ze trouwens ook heel veel keuze bij beide restaurants. Als hoofdgerecht ging ik voor de pizza met carpaccio die ik echt maar dan ook echt niet te eten vond. Ik dacht ga eens gek doen maar helaas volgende keer gewoon weer een pizza met kaas. Mijn paps gaat vaak voor de lasagne en ook heb je nog de keuze uit verschillende pasta's. Als dessert word er een mega grote dessertkaart gepresenteerd die op een standaard staat. Van chocoladebol tot aan tiramisu er staan meestal 8 verschillende desserts op de kaart. Altijd een gezellig avondje waarbij je je waant in de Italiaanse sferen! Beide restaurants zijn absoluut geschikt om met kinderen naar toe te gaan want daar word ook rekening mee gehouden zo krijg je bij Nonna een minipizza en hebben ze in het grillrestaurant een spannend 3D dessert. Over het algemeen lijken deze restaurants in elk park op elkaar met soms een kleine andere twist. Wij raden het daarom ook zeker aan om gewoon één van de restaurants een keer te boeken als je verblijft op het park!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.