maandag 18 juni 2018

Secret Project! ( Chantal )Gisteren hebben jullie kunnen lezen dat Amanda haar tweede kindje verwacht en daarom afwezig was op de blog maar waarom jij dan Chantal?

Zelf ben ik al een tijdje bezig met een secret project en daar zal over een tijdje van alles bekend over gemaakt worden maar voor nu ben ik nog heel druk ermee bezig. Ik hoop voor mijn verjaardag 10 augustus dat alles rond is en dat ook jullie mee kunnen genieten ervan dus nog eventjes geduld. Ik loop al ruim twee jaar met een idee rond maar bleef het uitstellen en nu heb ik toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken. Een beperkt klein groepje mensen weet op dit moment van mijn secret project af maar ik sta echt te popelen om het naar buiten te brengen. Waarom ik dat nu nog niet doe? Ik zit momenteel in een oriënterende fase en ben steeds meer stapjes aan het maken om het allemaal te realiseren maar wil dat voor nu nog even voor me houden.

Dit betekend daarom dat voor mij de dagen momenteel te weinig uren hebben en ik elk uurtje nuttig probeer te maken en dit even ten kosten gaat van de blog. Ik ga toch proberen om minimaal één artikel per week te typen voor Miszbloggie maar neem het me niet kwalijk als het een weekje niet lukt.

Binnenkort dus meer informatie!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.