maandag 20 augustus 2018

CSIZEYOU.nl (Damesmode met een maatje meer)Twee maanden geleden kwam ik met het nieuws naar buiten dat ik bezig was met een secret project en dat was dus mijn eigen webshop CSIZEYOU! Zondagochtend om 10:00 zijn we live gegaan met de webshop en daarom mogen jullie het nu ook weten. Ik hoopte rond mijn verjaardag 10 augustus al live te kunnen gaan maar er waren wat omstandigheden waardoor ik het 9 dagen verschoven heb.

Waar staat CSIZEYOU voor?

De "C" staat voor de beginletter van mijn naam. Het tweede gedeelte SIZEYOU staat voor jouw eigen maat en wat jouw maat ook mag wezen. Maat 36 of een maat 54 we zijn allemaal vrouwen die ons mooi en fijn willen voelen in onze kleding.

Wat kan ik vinden op CSIZEYOU.nl?

Dameskleding wat draagbaar is voor veel lichaamsvormen. Zo kan een tuniek vallen als jurkje voor iemand met een maat 36, en voor een maat 50 valt het als een fijn zittend shirt. Momenteel zijn we begonnen met een kleine collectie maar zodra we merken dat er vraag naar meer is komt dat zeker online. Je kunt op dit moment kiezen uit een vest, top, diverse tuniekjes en een lange avondjurk.

Hoe wordt mijn pakketje verstuurd?

Ik vind het erg belangrijk dat je het gevoel hebt dat je een cadeautje ontvangt en zo zal je pakketje ook binnen komen. Heel veel liefde en zorg zal er in elk pakketje worden gestopt om je een lach op je gezicht te toveren. Verder versturen wij onze pakketten via DHL, voor 18:00 besteld binnen 1-3 werkdagen bij jou in huis. Verzendkosten zijn onder de €30,- €4,95 per bestelling, alles boven de €30,- wordt gratis verstuurd.


WINACTIE VIA FACEBOOK!!

Momenteel loopt er via Facebook een winactie dus zoek CSIZEYOU even op om kans te maken.

- Like de Facebookpagina
- Deel de Facebookpagina
& maak kans op €12,50 shoptegoed wat wij twee keer verloten.

Via onze blog wil ik met de tijd ook zeker een leuke winactie gaan doen of zo nu en dan een leuke kortingscode delen zodat jullie lekker kunnen gaan shoppen.

CSIZEYOU is te volgen op:

Twitter: CSIZEYOU1
Instagram: CSIZEYOU
Facebook: CSIZEYOU

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.