zondag 23 december 2018

Fijne Feestdagen & Miszbloggie in 2019!


Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik (Chantal) ben wezen typen voor Miszbloggie. Ik beloofde toen van alles om toch weer te beginnen met een blog zo nu en dan maar helaas liep dat toch anders. Toch mis ik de laatste tijd mijn uitlaatklep wat mijn blog altijd voor mij geweest is en daarom wil ik met volle moed er in 2019 weer helemaal voor gaan. Ik heb geen idee hoe mijn zus hier over denkt omdat zij woensdag 19 december voor de tweede keer moeder is geworden van Yara. Ja, ik dus ook weer tante en het is echt een poppetje zoveel liefde al voor die kleine meid.

Ik vind het onwijs zonde wat ik in al die jaren heb opgebouwd om daar niets meer mee te gaan doen vandaar i'm back! Ik ga de komende week me focus leggen op het schrijven van de artikels en waarover ben ik nog niet over uit maar mijn hoofd onderwerp blijft: Food!

Via deze weg wil ik jullie voor nu hele fijne feestdagen toewensen en alvast een sprankelend en gezond nieuwjaar!

Liefs,

Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.