vrijdag 4 januari 2019

Cadeau's voor een new born baby


Op woensdag 19 december 2018 ben ik opnieuw tante geworden en daar horen natuurlijk cadeau's bij. Doordat ik al een neefje van 4 heb, ben je al enigszins bekend in het wereldje van kinderen maar met een meisje kan je de andere kant op. Vandaag deel ik een aantal tips voor leuke kraamcadeau's voor de new born baby.

1. Little Dutch houten speelgoed

Vorig jaar heb ik het merk Little Dutch ontdekt en echt ik ben er helemaal weg van. Prachtig houten speelgoed voor de kleintjes onder ons. Met Yara op komst wisten we ook direct dat zij het speelgoed zou krijgen van Little Dutch en ze heeft al een rammelaar en een tuimelring piramide maar hoe ouder ze wordt hoe meer hier bij gaat komen. Verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw en mintgroen.2. Koeka omslagdoek Venice met naam

Ik zocht een origineel cadeau wat voor mijn zus handig zou zijn maar ook voor de kleine meid. Zo kwam ik via Greetz terecht bij de Koeka omslagdoek Venice waarbij je de naam op kunt laten borduren. Koeka is al een merk waar mijn zus meerdere spulletjes van heeft dus ik wist vrijwel zeker dat ik wel goed zou zitten. Het kwam binnen en mijn zus was super enthousiast want de omslagdoek is te dragen tot circa 4 maanden en heerlijk na het badderen of zwemmen.


3. Luiertaart via geboortegift.nl

Een luiertaart is het standaard cadeau wat veel moeders krijgen voordat zij gaan bevallen of er net na. Perfecte cadeau door de velen luiers maar op geboortegift.nl heb je een andere luiertaart dan normaal. Een luiertaart in een vorm van een vlinder, tractor of vliegtuig. Snelle levering en betaalbaar!


4. Sophie de giraf so pure bijtring

Toen ik mijn cadeau bestelde op Greetz zag ik direct de Sophie de giraf bijtring en ik weet dat heel veel ouders deze tegenwoordig aanschaffen voor de tandjes die later doorkomen. Het is een cadeau waar de ouders nu niet direct aandenken dus super leuk als jij ermee aan komt. De ouders hebben het straks nodig voor het kleintje dus waarom niet.Dit zijn mijn vier favorieten cadeau's en heel toevallig bijna allemaal cadeau's die ik gegeven heb dit keer aan mijn zus voor Yara. Ik hoop dat je een kleine inspiratie hebt gekregen voor het geval je iemand in je omgeving hebt die binnenkort gaat bevallen of al bevallen is.

Liefs,

Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.