woensdag 23 januari 2019

De producten van Lekker&Anders


Het is tegenwoordig niet meer alleen aardappels, groente en vlees want we proberen regelmatig een andere keuken. Gelukkig kunnen we heel veel thuis laten bezorgen maar Lekker&Anders zorgt dat wij een aantal van deze heerlijke producten in de supermarkt kunnen kopen. De Turkse Pizza is denk wel mijn meest gekochte product van Lekker&Anders en ja, ik heb deze wel eens van een ander merk geprobeerd maar ik kom elke keer weer terug bij Lekker&Anders. Tot mijn verbazing blijkt Lekker&Anders een heel breed assortiment te hebben en onderstaande producten kwam ik tegen maar houdt me te goede al er nog meer te verkrijgen is.Tijd om Lekker&Anders eens in het zonnetje te zetten.

Producten van Lekker&Anders:

- Lekker&Anders Sucuk Pizza
- Lekker&Anders Turkse Pizza
- Lekker&Anders Vegetarische Turkse Pizza
- Lekker&Anders Falafel Pizza
- Lekker&Anders Pide Original
- Lekker&Anders Döner Pizza
- Lekker&Anders Döner Wrap
- Lekker&Anders Mini Frikandel
- Lekker&Anders Burgers
- Lekker&Anders Cevapcici
- Lekker&Anders Adana Kebab
- Lekker&Anders Kip Kebab
- Lekker&Anders Falafel
- Lekker&Anders Köfte


De specialiteiten van Lekker&Anders zijn eenvoudig en snel te bereiden. Waan jezelf voor even aan de Middellandse Zee met de verfijnde mediterrane smaken. De smaken zijn tot stand gekomen met de meest natuurlijke en pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Zoals ik al eerder vertelde is de Turkse Pizza mijn favoriet maar daarnaast ook de Kip Kebab, Cevapcici en Köfte. Heerlijk te combineren met aardappelschijfjes, in een wrap gewikkeld of een pitabroodje. Je kunt echt alle kanten op en ze zijn gemakkelijk te bereiden. In een handomdraai heb je een verrassend en lekker gerecht op tafel staan.

In vrijwel alle supermarkten is Lekker&Anders te koop, helaas is het assortiment in elke winkel verschillend. Voor een groter assortiment zou ik adviseren om naar de grotere filialen te gaan van jouw geliefde supermarkt. Een aantal producten zijn ook alleen te verkrijgen bij een groothandel of buiten Nederland.

Liefs,

Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.