maandag 14 januari 2019

Harry Potter Trivial PursuitNoem me een nerd maar als klein meisje was ik al groots fan van Harry Potter en dat is op mijn 26e nog steeds het geval. In de wandelgangen hoorde ik al dat er een Trivial Pursuit Harry Potter editie te koop was maar zelf had ik deze nog nergens zien liggen. Er vlogen een paar maanden voorbij en het was weer tijd om een verlanglijstje in te vullen voor de feestdagen en daar had ik direct een idee voor. Vol spanning wachtte ik de feestdagen af en pakte ik Harry Potter Trivial Pursuit uit, als een kind zo blij heb ik hem direct dezelfde avond nog uitgepakt en ben door de vragen gaan neuzen.

- 600 Harry Potter vragen verdeeld over 102 kaarten
- 1 dobbelsteen
- Reisversie (Compact)
- Speelduur circa 40 minuten
- Leeftijd: 12 jaar en ouder
- Engelstalig

Ik heb elke film meerdere keren gezien maar toch moest ik ook even nadenken bij een hoop vragen. Je denkt dan groots Harry Potter kenner te zijn maar mede doordat de vragen in het Engels zijn moet je de hersens even goed laten kraken. Een leuk gezelschapsspel voor Harry Potter liefhebbers want heb je er niets mee dan ga je ook niet heel ver komen met de vragen.

Mijn zus kwam met de feestdagen via Groupon een leuke actie tegen waardoor het spel maar €14.99 kostte, op dit moment zie ik de actie nog wel staan maar ik durf niet te zeggen voor hoelang. Het spel is anders ook te koop bij diverse andere webshops.

Liefs,

Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.