woensdag 30 januari 2019

HEKS'N Kwarkspread


Het begon natuurlijk allemaal met HEKS'N KAAS... 

Met deze inmiddels befaamde smeerdip is het ooit allemaal begonnen. HEKS'N KAAS was al snel razend populair en dat smaakte naar meer! Inmiddels komen er uit de keuken van HEKS'N veel onweerstaanbare, eigenzinnige producten. Altijd met een combinatie van zuivel en verse ingrediënten.

Maar laatst zag ik een heerlijke cracker liggen met een spread en toen ik deze proefde dacht ik wauw wat lekker. Niet wetende op dat moment dat ik kwark aan het eten was op een cracker. Geef je ontbijt of lunch een geweldige boost met de kwarkspread van HEKS'N. HEKS'N Kwarkspread is namelijk gemaakt van kwark! (Heel logisch als je de naam leest of hoort) Daardoor is de spread niet alleen supervol van smaak maar ook verantwoord. Een spread waar je dus gerust Ja! tegen kunt zeggen. Want er gaat niets boven de romige, volle smaak van kwark. Heerlijk op een cracker om de vroege honger te stillen of gewoon als je er zin in hebt. Met HEKS'N Kwarkspread eet je weer eens wat anders en vooral super lekker!


Wat HEKS'N Kwarkspread die onovertroffen smaak geeft? De basis van alleen de allerlekkerste romige kwark en veel verse groenten zoals bleekselderij, lente-ui en een tukje magie. De groenten geven de kwark de frisheid en knapperige bite. Zo'n voortreffelijke mix, daar hoef je eigenlijk niets meer aan toe te voegen. Wist je dat HEKS'N Kwarkspread ook heerlijk is op een gepofte aardappel? Maar een wrap met sla en gerookte kip of zalm doet het ook super goed met de kwarkspread van HEKS'N.

Te koop bij de supermarkt bij jou in de buurt, prijs varieert tussen de €2.24 en €2.93

Liefs,

Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.