vrijdag 25 januari 2019

Huishoudbeurs 2019 (16 t/m 24 februari)


Over 3 weken begint de Huishoudbeurs alweer op zaterdag 16 februari en ook dit jaar zijn wij er weer bij. Het logo van de Huishoudbeurs heeft een nieuw jasje gekregen namelijk de iconen huisje en hartje. Huis en houd(en van) zit natuurlijk in de naam Huishoudbeurs. Het huisje en het hartje zal je overal terug zien komen op de beurs. Daarnaast zijn alle segmenten gerestyled. Per segment word er een kleur gekozen en mooie fotografie, het beeld past helemaal bij deze tijd. Bij bijvoorbeeld Fashion & Beauty spelen ze tijdens de Huishoudbeurs met de kleuren roze en rood maar bij Happy & Health vooral met de kleur groen.

Op de Huishoudbeurs is er genoeg te doen voor jong en oud. Voor ons is het altijd als vrouwen een dagje uit en daar genieten we dan vol op van. De laatste jaren gaan wij daarom ook als VIP naar de Huishoudbeurs. Beginnen met een bakje koffie/thee en wat lekkers, daarna even de beurs op, tijd voor de lunch nadat we de tassen opgeslagen hebben, de beurs weer even op en eindigen met nog een drankje om daarna een goodybag op te halen en met volle tassen naar huis te gaan. 

Het thema van dit jaar is: Liefde & Lust.

Voor als je het durft kun je met VR bril op een erotische beleving meemaken. Maar ook vindt je een foodtruck festival, wijntheater of een Ibiza market. Genoeg voor iedereen, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.


Welke standhouders kun je onder andere tegen komen op de Huishoudbeurs?

* Blond Amsterdam
* Fogan Cosmetics
* Heks'n Kaas
* Hoemoes van Maza
* Olaz
* Purol
* Sorbo
* Zinzi

Dit is echt een kleine greep van de standhouders kijk voor het gehele overzicht op www.huishoudbeurs.nl.

Prijzen van alle tickets voor de Huishoudbeurs:

Toegangskaart € 15.95
VIP Verwenarrangement € 39,-
Avondkaart (Donderdag/Vrijdag) € 11,50
Kinderen 0 t/m 4 jaar zijn gratis
Kinderen 5 t/m 16 jaar € 5,50

Verder is de shopper weer te koop voor € 3,50 en zijn er voordelige NS tickets te koop. Dagretour 1e klas voor € 23,- en Dagretour 2e klas voor € 19,-. Bij de RAI is ook te parkeren maar houdt rekening mee dat je op tijd aanwezig moet zijn voor een plek in de buurt en het dagtarief is € 20,-

Wij hebben er al weer zin in en gaan er donderdag 21 februari een gezellig en leuke dag maken als VIPS!

Liefs,

Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.