dinsdag 1 januari 2019

Mijn doelen/wensen voor 2019Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat je een gezellige en vooral stralende oudjaarsdag hebt gehad en tijd voor een nieuw jaar. Ja, ik ben mijn afspraak nagekomen want mijn eerste artikel staat online in het nieuwe jaar en er staat genoeg klaar om de komende weken genoeg leesplezier te hebben.

Op maandag, woensdag en vrijdagochtend om 6:00 zal er wekelijks een artikel online komen. Een extra artikel zal over het algemeen in het weekend online komen tenzij het echt iets spannends is wat jullie moeten weten. ( Het artikel van vandaag is voor de goede orde het artikel van de maandag van deze week zodat ik wel 3 artikels online heb )

Maar ook ik wil dit jaar stappen maken in mijn leven en zet deze voor nu op 1 januari op een rij:

1. Het geluk hebben om zwanger te mogen worden.
2. Een groter bereik te hebben met mijn webshop www.csizeyou.nl
3. Minimaal 1/2 keer per week actief zijn met sporten
4. Een paar kilootjes minder wegen tenzij ik natuurlijk zwanger mag worden
5. Meer leuke dingen doen met de mensen die ik lief heb

Het zijn absoluut geen mega grote doelen/wensen want ik vind dat je altijd realistisch moet blijven. Welke doelen/wensen heb jij dit jaar, laat het vooral weten hier beneden.

Liefs,

Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.